"Life will give you tiny miracles of love"

Creations by Manon ©

De tien liefste kleine teentjes en vingertjes die je ooit heb gezien! En wat worden ze snel groot. Daarom nodig ik jullie graag bij mij uit tussen de 12 en 20 dagen leeftijd om jullie prachtige kindje zo mooi mogelijk vast te leggen. Zo kun je keer op keer terug kijken naar het wonder wat jullie samen op de wereld hebben gezet. Tot in het kleinste detail! 

 

Bij een newbornshoot draait alles in eerste instantie om de veiligheid van het prachtige wonder wat net ter wereld is gekomen. Daarnaast verwelkom ik jullie graag bij mij thuis in IJmuiden voor de fotosessie. Mocht dit niet mogelijk zijn ivm bijvoorbeeld een keizersnede maak ik altijd uitzonderingen! De shoot zelf duurt vaak 3 tot soms 4 uur. Bij aankomst zal mijn woonkamer omgetoverd zijn naar een newborn fotostudio. Speciaal voor de allerkleinste is het tussen de 24 en de 26 graden in. Dit ivm de veiligheid van de kleine. Bij pasgeborenen maak ik altijd gebruik van daglicht. Zo creëer ik het mooiste zachte licht. Tijdens de shoot zal ik zo veel mogelijk wisselen van settings. Ik heb het dan over verschillende wraps, poses en backdrops. Vooral bij de newborns ben ik gek op de macro's. De kleine teentjes, vingertjes en natuurlijk de wimpertjes!

 

Boek deze fotoshoot nog tijdens je zwangerschap ivm de drukte! Zijn jullie al bevallen maar vergeten te boeken? Geen punt! Ik hou altijd een plekje in de week vrij.

 

Mocht je meer informatie willen over de prijzen van een newbornshoot dan kan je een kijkje nemen op de investment pagina.