"They grow up so fast"

Creations by Manon ©

"Wat ontwikkel je snel kleintje, en wat ben ik trots!" Dit wil je natuurlijk het liefst met de hele wereld delen. Ik nodig jullie graag bij mij thuis uit in IJmuiden om de kleine vast te leggen tussen de 6 en de 12 maanden leeftijd. De kleine mag heerlijk genieten van alle aandacht die hij of zij krijgt tijdens deze super schattige fotosessie!

 

Als je kleine goed op zijn of haar buikje kan liggen of zelfs al net zou kunnen zitten is het leuk om een babyshoot in te plannen. De babytijd gaat veel te snel voorbij! Deze plannen we vaak in tussen de 6 en de 12 maanden in. Ik heb de meest lieve pakjes, broekjes, jurkjes en rompertjes voor jullie klaar liggen. Uiteraard mag hier in gewisseld worden tijdens de fotoshoot! Ik ga opzoek naar de meest unieke eigenschappen van de kleine en leg deze tijdloos voor uw vast zodat je een pracht kunstwerk aan de muur kunt hangen! Macro's behoren uiteraard ook tot deze fotosessie. De shoot zal ongeveer 1 a 2 uur duren. Plan deze shoot vroeg in de ochtend in zodat de kleine nog lekker vrolijk is.

 

Mocht je meer informatie willen over de prijzen van een baby fotoshoot dan kan je een kijkje nemen op de investment pagina.