Het laatste stukje taart

Game on!

Er bestaat een risico als jullie de taart na de cake smash sessie achter laten. Er huppelt hier vaak een kleine boender in de rondte die maar al te graag doet wat al die schattige baby's elke dag in mijn woonkamer studio mogen doen. Telkens als ik zeg, "mama gaat morgen weer een baby fotograferen, en er komt taart bij kijken". HIDE! "mama ikke ook, IKKEEE!!!" Dus ik dacht, waarom niet. Ik zet hem wel even op de foto als de kleine weg is. 

 

Wat ik niet zag aankomen dat dit uitliep tot een voedselgevecht. Als je kijkt naar de foto's dan zie je gewoon het moment komen. Er gaat een lichtje branden bij Tyler.

 

Ik pak dat stuk taart en gooi het op papa...

 

EN JA HOOR! Ik was zo blij dat ik nog net op tijd kon bukken. Want voor ik het wist zat ik er midden in. Daarna kwam Jessey, onze hond, er ook nog bij kijken. Geloof dat ze 2 minuten schoon is gebleven. En wanneer ze haar moment zag ging ze gelijk op de taart af. Hoe kon het ook anders. Je ziet haar denken, WOOPS! BUSTED! 

 

Ik ben gek op mijn gezin! Van dit soort momenten kan ik dagen lang nagenieten.

 

 

Now you know...

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ed & Elles (zondag, 11 juni 2017 12:15)

    Met taart gooien is toch het mooiste wat er is ! Wat een heerlijke foto's en een lekkere kledderboel �. En Jessy doet de kleine baas na. Hahaha
    Dikke kus van ons xxx