Smash it baby!

Less is more. So much more!

Soms moet je luisteren naar je gevoel en niet kijken naar wat gebruikelijk is. Bij de cake smash sessie zie je altijd heel veel kleur. Veel roze of licht blauw. Maar ik had daardoor altijd het idee dat het kindje weg viel op de foto. De aandacht werd getrokken door alle vrolijke kleurtjes. Niet perse door de schoonheid van de kleine zelf waar het toch eigenlijk om zou moeten gaan. Het is namelijk bijna een jaar geleden dat dit wondertje ter wereld kwam! Daarom heb ik de knoop doorgehakt. LESS IS MORE! Vanaf nu kan iedereen een cake smash sessie boeken in dit concept. De basis is heel simpel. Zo maak ik gebruik van een witte taart, een houten plateau en echte bloemen, takken of blaadjes om het aan te kleden voor juiste subtiele color pop. Uiteraard kunnen wij dit altijd aanpassen naar uw smaak! Naast de smash is er altijd tijd voor een mini babyshoot en een badder sessie! Zie hier onder het eindresultaat van deze te leuke shoot! Hope to see you soon!

 

Deze foto's zijn mede mogelijk gemaakt door:  |   Modellen: Huub en Kim  |  Workshop: Jessica fotografie  |  Styling: Simones Styling  |  Taart: Sugar lips cake  |  Sieraden: LULA jewellery  |  Bloemen: Bloem(m)arie  |  Locatie: Villa beaux arts Heeze  |  Bruidsjurk: Mariage Bruidsmode  |  Pak bruidegom: Mariage Bruidsmode  |  Visagie en haar: Lieke Vrienten  |  Extensions: My hair Eindhoven  |  Stationary: Kijkkalligrafie

Reactie schrijven

Commentaren: 0