Opzoek naar mijn style

Workshop bij Helga Klein

Iedereen heeft MooiKlein wel eens voorbij zien komen. De rust die haar beelden uitstralen. De eenheid in haar portfolio. Ik als fotograaf keek heel erg op tegen fotografen zoals Helga. Dit omdat zij precies weet wat ze doet. Ze helemaal haar eigen style heeft gevonden en zich daardoor kan onderscheiden van andere fotografen. 

Ik ben al ruim een jaar opzoek naar mijn style. Sinds de workshop bij Helga kan ik zeggen dat ik deze gevonden heb en hier ga ik mij vanaf nu echt in vastbijten. 

 

De dag begon met een korte uitleg over mijn camera en wat tips hoe ik deze nog beter zou kunnen instellen. JAJA, daar viel het kwartje al hoor. Het geen wat ik zocht bleek achteraf heel simpel te zijn. Letterlijk 1 klik op de knop. Shame on me! Haha. Nadat we lekker in Almere zijn weze fotograferen zijn we tijdens een heerlijke lunch gaan babbelen over mijn portfolio. Waar zou ik beter op kunnen letten, welke richting zou ik op willen. De gesprekken gingen uiteindelijk zo diep dat ik zelfs een brok heb moeten weg slikken. Helga doet alles op gevoel. Een mooie eigenschap al vraag je het mij. Daardoor keek ze dwars door mijn ,niet bewuste, muur heen. Ik heb vooral heel veel over mijzelf geleerd tijdens deze workshop. Het was zo veel meer dan wat tips en tops! Het was de zoektocht naar mijn creatieve ik. De gene die ik al een tijde uit het oog was verloren. Dankzij Helga heb ik haar opnieuw kunnen vinden en kan ik werken aan alles wat ik nog wil maken.

 

Deze foto's zijn mede mogelijk gemaakt door:  |   Modellen: Huub en Kim  |  Workshop: Jessica fotografie  |  Styling: Simones Styling  |  Taart: Sugar lips cake  |  Sieraden: LULA jewellery  |  Bloemen: Bloem(m)arie  |  Locatie: Villa beaux arts Heeze  |  Bruidsjurk: Mariage Bruidsmode  |  Pak bruidegom: Mariage Bruidsmode  |  Visagie en haar: Lieke Vrienten  |  Extensions: My hair Eindhoven  |  Stationary: Kijkkalligrafie

Reactie schrijven

Commentaren: 0